ABOUT HUMAIRAH

BATIK SUTERA ASLI DARI TERENGGANU, MALAYSIAHUMAIRAH - BATIK SUTERA ASLI DARI TERENGGANU. ORIGINAL, CANTIK, ELEGANT, MURAH, EKSKLUSIF, MODERN, TERBARU DAN UNGGUL .

BATIK SUTERA ASLI DARI TERENGGANU, MALAYSIA

Umum mengetahui Batik Sutera Lukisan Tangan Original Dari Terengganu Darul Iman terkenal dengan kualiti kainnya yang bermutu tinggi dan hasil lukisan batiknya yang halus dan tersendiri menjadikan keluaran material fashion dari negeri pantai timur ini kaya dengan keunikan yang tersendiri.  

Humairah merupakan pengedar Batik Sutera asli Terengganu yang terkenal dengan kualiti kainnya yang bermutu tinggi dan seni halus tersendiri yang menjadi kebanggaan seni pantai timur khususnya Terengganu. Batik Sutera Lukis Asli Dari Terengganu :-). kami menjamin batik lukis yang asli dan terjamin serta design yang terbaru serta terkini menepati kehendak anda. 


BATIK SUTERA ASLI DARI TERENGGANU, MALAYSIABATIK SUTERA ASLI DARI TERENGGANU, MALAYSIABATIK SUTERA ASLI DARI TERENGGANU, MALAYSIA

Dapatkan pelbagai jenis Batik Sutera Lukis (Crepe, Satin, Jacquard) yang berasal dari Terengganu Darul Iman secara on-line hanya dari kami di www.HUMAIRAH.net. 

BATIK SUTERA ASLI DARI TERENGGANU, MALAYSIA

#Just another choice you would love